top of page

Vertragen & Ont-moeten

Samen met Lilyan Wolsink heb ik Vertragen & Ont-moeten opgericht. Vanuit de behoefte aan minder hoeven en meer de tijd nemen, en meer buiten zijn, omringd door groen.
We combineren verschillende disciplines in onze sessies, zoals yoga (zachte flow en yin), Qi Gong, meditatie, klanken en stilte. Ook gebruiken we oefeningen uit de natuurcoaching en inspiratiekaarten. Dit laten we samenkomen tot verschillende workshops.

We hebben zelf ervaren hoe krachtig dit kan werken, versterkt door een groene omgeving. Met tijd en aandacht voor het lijf, in het hier en nu, is het weer mogelijk om het lichaam te voelen. Tot aan de voeten en de grond daaronder. Om te ontspannen en tot rust te komen. Om weer op te laden en te voelen wat voor jou belangrijk is.

Ik geef de meeste sessies op
Landgoed Amelisweerd in Bunnik, tussen Utrecht en Houten in. Lilyan geeft voornamelijk haar sessies in Hoorn en Berkhout, Noord-Holland.

Hieronder vind je een overzicht van de geplande sessies van mij in de regio Utrecht. Je kunt je plekje reserveren door de link te volgen. Je komt dan uit op onze gezamenlijke website, die onderdeel is van Lilyans website, LichtjeAan.

Vera14.jpg
Sessie 1
Sessie 2
Scherm­afbeelding 2024-06-27 om 14.36.46.png

Zomeravondyoga

woensdag 21 augustus 19:00 - 20:30u Landgoed Amelisweerd

Geniet van de warme zomeravond met een extra lange buitenyogales! Lekker vertragen met zachte yoga met de ruisende bomen om je heen op landgoed Amelisweerd. Ga je mee?

Dompel je onder in het bos, omringd door warmte, zachte beweging, rust en inspiratie. Geef jezelf tijd en aandacht om zo weer je lijf te voelen en steeds meer en meer te ontspannen.

De avond

Vanaf onze ontmoetingsplek starten we met een wandeling over het landgoed naar een fijne groene plek. Daar rollen we onze matjes uit. Via rustige oefeningen landt je steeds meer op je mat en in je lijf, en op de aarde onder je. We combineren een zachte rustige flow op de adem met Qi Gong en bouwen rustig af naar yin yoga houdingen. Dat zijn ontspannende zittende en liggende houdingen.

Zo geniet je volop van een avond voor jezelf, in de natuur.

 

We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers plus het trekken van een inspiratiekaart!

 

Kosten: €22 inclusief een drankje & lekkers en een leuk souvenirtje. 

 

Praktische info:

  • Exacte startlocatie krijg je als je je hebt aangemeld - de plek is sowieso goed met fiets, OV en auto bereikbaar!

  • Neem graag je eigen yogamatje of een handdoek mee. Mocht je er geen hebben, dan kan ik dat voor je regelen, laat het dan even weten!

  • Pas je kleding aan, comfortabel en laagjes kan heel fijn zijn.

  • Tenzij het keihard regent en stormt, gaan we altijd door!

Zit er nu niets tussen wat past in je agenda? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief hieronder, dan houd ik je op de hoogte.
Of heb je verzoekjes? Neem dan contact met me op, leuk!

Vertragen op je werk en met je collega's? Lees dan verder bij lekkerinjewerkvel!

Laat je e-mailadres achter en dan houd ik je op de hoogte van nieuwe data & mijn ontwikkelingen en aanbod! Max 1x per maand :-)

Super, dankjewel! ✨

IMG20240715132141.jpg

Op maat voor jou

Inspiratie gekregen? Heb je wat te vieren of wil je stilstaan bij de overgang naar een nieuwe levensfase?  Wil je het oude loslaten en het nieuwe omarmen?

Wat jouw aanleiding en thema ook is, heel graag begeleid ik je hierin met een sessie precies op maat voor jou!

Vieren door te vertragen en stil te staan bij dit moment. De ruimte nemen om te voelen. Hoe dat voelt in je lijf, in je hart, in je hoofd. En dat kun je delen met je dierbaarsten om je heen. Hoe bijzonder en krachtig wordt dan de overgang naar jouw nieuwe levensjaar of nieuwe fase.

Met liefde begeleid ik jullie met zachtheid en aandacht.

We maken samen een sessie op maat, met daarin wat jij fijn vindt, bijvoorbeeld:
- Yoga (zachte flow, yin, restorative…)
- Meditatie
- Stilte
- Qi Gong
- Inspiratiekaarten
- Passende thee
- Rituelen
- Buiten zijn
- Tijd voor reflectie en vooruitkijken, wensen en intenties
En dit alles aansluitend bij het thema van jouw mijlpaal, jouw transitie.

Neem vrijblijvend contact op om dit verder samen af te stemmen!

IMG20220718154408.jpg
bottom of page