top of page
Lichtje aan & Bij Vera
Bos

Programma
Vertragen & Ont-moeten

Ont-moeten is het niet moeten, waardoor er ruimte ontstaat op alle mogelijke manieren.

Want de beste ideeën ontstaan altijd bij de koffiemachine! Of in het bos. :)

 

Een complete mix van alle aspecten om iedereen tot zichzelf én tot de groep te laten komen. Want mensen die in hun eigen kracht staan en weten wat ze willen, zijn veerkrachtig, gepassioneerd, betrokken en in een team een geweldige, drijvende kracht. 

 

De groep start met wat oefeningen om even goed tot zichzelf te komen. We wandelen, doen een (wandel)meditatie en lichte beweging in de vorm van Yoga en/of Qi Gong. We zorgen ervoor dat elk aspect toegankelijk is voor ieder niveau. We doen alles net lang genoeg om echt leuk te blijven, zowel voor beginners als doorgewinterde ont-moeters. Bewuster van het lichaam worden we gemakkelijk ook bewuster van gedachten, ideeën en overtuigingen.

 

Het lichaamswerk gaat dan heel organisch over in de zelfreflectie, die gaat over een specifiek thema dat jullie hebben gekozen. Hoe groei ik als individu, hoe groeien wij als team, hoe komen we daar en doen we dat sámen? Wij begeleiden de groep op een creatieve, ontspannen en geheel eigen wijze manier om de groepsdynamiek te laten stromen en een fijne én productieve dag te beleven met elkaar.  

 

Het thema dat jullie kiezen komt terug in alles wat we doen. Laat je inspireren door onze thema's of breng zelf een voor jullie relevant thema in. Denk hierbij aan:

Reflecteer - Eigen kracht - Zelfzorg - Eigen grenzen - Start - Groei - Bloei - Oogst - Laat los.

Of kies een echte teambuilding workshop.

 

Liever geen beweging of meditatie? Of juist liever alleen maar beweging? Je kunt de dag ook vullen met één of twee module(s). Alles is op maat, dus laat het ons weten!
Lees voor alle modules hier verder
.

 

Ditwilik!
Bos

Wil je meer info? Of een plannetje op maat inclusief een kostenplaatje?

Laat je gegevens achter, dan nemen we gauw contact met je op!

Dankjewel voor je aanvraag, je hoort gauw van ons!

bottom of page