top of page
Lichtje aan & Bij Vera
Bos

Ontplooiing & reflectie
van het individu en team

Stap met het gehele team even uit de dagelijkse drukte en neem een moment van rust om tot inzicht te komen en het team te versterken! 

Een team bestaat uit individuen dus er is eerst aandacht voor iedere persoon afzonderlijk, waarna alles letterlijk samenkomt in het team. Middels vragen, opdrachten, oefeningen en verhalen begeleiden we de groepen in de natuur op een ontspannen en eigen wijze manier om als team te groeien. 

 

Het programma sluit altijd aan bij het thema te maken dat jullie zelf kiezen en voor jullie nu relevant is. Denk hierbij aan: 

Rust vinden in de drukte van het werk - Hoe om te gaan met drukte - Een individu in een team - Samenwerking - Teamdynamiek - Reflecteren - Eigen kracht - Teamkracht - Zelfzorg - Herstel: wat zijn signalen en wat is nodig - Eigen grenzen - Start - Groei - Bloei - Oogst - Laat los. 

Praktische info

Een gemiddelde sessie duurt 3 uur en is al te boeken vanaf €600 voor een groep van maximaal 8 deelnemers. Heb je een kleinere of juist grotere groep? Of wil je een sessie die korter of langer is? Weten hoeveel het precies zal kosten? Laat het ons hieronder weten, we denken met je mee!

Ditwilik!
Bos

Wil je meer info? Of een plannetje op maat inclusief een kostenplaatje?

Laat je gegevens achter, dan nemen we gauw contact met je op!

Dankjewel voor je aanvraag, je hoort gauw van ons!

bottom of page